Zonder taxatie verkopen

Opkopers van Teakbeleggingen

Waarom koopt GoodWood.nl hectare op? Wij zijn overtuigd dat een (zeer) grote investering in de door Floresteca beheerde plantages uiteindelijk lonend zal zijn, echter niet tegen de voorgespiegelde rendementen.

Met alle respect voor uw gedane investering, die is omdat u waarschijnlijk minder dan 1 hectare bezit in economische zin weinig waard. Er worden kosten ingehouden voor het onderhoud en administratie en uiteindelijk heeft u over 5-10 jaar een bittere teleurstelling.

Wij kopen ook zonder taxatie. Dat betekent dat we uw perceel niet beoordelen of het voor ons een afwijkende waarde heeft (sommige hectares zijn mooier dan de andere namelijk) . U bent gegarandeerd van verkoop en dus van aankoop door ons. Wij accepteren dan dat het wel eens een minder gegroeide boom is. Uiteindelijk in de mix van alle hectares die we aankopen zal het gemiddeld hopelijk voor ons goed uitkomen . Een gokje zogezegd.

U kunt daarvoor een mail met uw hectare bezit sturen aan info@goodwood.nl of per post , tezamen met onderstaande 2 formulieren Satt en machtiging overdracht regelen wij alles voor u , u kunt deze formulieren sturen naar onderstaand postbus adres :

Postbus 389

1200 AJ Hilversum

Wat levert dat dan nog op ?

500 eur per hectare minus 40% – 70 % inkoopkosten

Verkoopt u minder dan 1 hectare zijn de inkoopkosten 70%

Verkoopt u meer dan 1 hectare zijn de inkoopkosten 40%

MACHTIGING-OVERDRACHT-TEAKHOUTBELEGGINGEN-1

Aanvraagwijziginggegevens