Hoe werkt verkoop van Hectare

Opkopers van Teakbeleggingen

GoodWood verkoopt geen hectare, maar koopt ze op.

Een aanbieding ontvangen?

Als u contact met ons opneemt, of het formulier toezend, via Offerte aanvraag dan kunnen wij u een offerte toezenden. U bent uiteraard vrij om hier wel of niet op in te gaan. Uiteraard kunt u de hectare ook direct verkopen Verkoop uw hectare direct, en u heeft uw geld binnen 30 dagen binnen (wanneer uw opgave juist is) .

Als u akkoord gaat met onze offerte en wij vervolgens de door u ondertekende documenten retour hebben ontvangen, dan zenden wij deze door naar de Stichting Amazon Teak Foundation. Zij zal vervolgens de beleggingen op onze naam laten zetten, waarna wij u ook daadwerkelijk kunnen gaan uitbetalen. De uitbetaling zal altijd gebaseerd zijn op het werkelijke aantal door u aan GoodWood.nl geleverde hectares. Prijzen zijn altijd gebaseerd op de verkoop van 10 percelen van 0,1 hectare dus, 1 hectare. Met andere woorden; heeft u een 0,5 hectare, krijgt u 0,5 x de prijs die voor die hectare geld.

Wij behouden ons wel uitdrukkelijk het recht voor om uw belegging toch niet in te kopen. Fazenda Silas hoeft u bijvoorbeeld niet in te zenden.